Utstyr til din trening!

ata leverer utstyr til alle som vil leve et sunt og aktivt liv med trening som en viktig ingrediens.

HEX Manualer

Vektpakker

Yoga

ata treningsustyr

Med lidenskap for trening og utstyr

ata og våre produkter er et resultat av utvikling i den norske treningsbransjen. Vi brenner intenst for å gjøre verden til et bedre sted og mener at vi har funnet vår måte: Å inspirere til og gjøre trening mulig for folk flest. Vi har svettet, hoppet og kastet rundt på disse produktene for å sørge for at du blir best mulig rustet til å lykkes med det du driver med.

Vi har brukt dette treningsutstyret selv og sammen med våre venner og kunder for å bli raskere, sterkere og generelt bedre forberedt på kommende utfordringer. Fordi vi har en ustoppelig lidenskap for aktivitet og bevegelse – og vil at du skal dyrke det samme – gjør vi det vi kan for at flest mulig kan henge med på trendene.

I vår nettbutikk finner du treningsutstyr og annet tilbehør til treningen som vi selv elsker å bruke – og vi håper du får samme opplevelse.

Fokus på mennesker

Mennesker er ulike og har hver sine preferanser, også når det kommer til trening og krav til utstyr. Vi gjør vårt beste for å tilpasse oss alle ulike mennesketyper og særskilte preferanser. Trening skal være inspirerende, motiverende og en sann glede – uansett hvilken retning du velger!

Trening & Helse

Det er viktig å vite hvorfor man gjør det man gjør. Trening er positivt i den form, mengde og frekvens din kropp tolererer. Vi kjenner grunnprinsippene for ulike metoder og retninger innenfor trening, og det gjenspeiles i våre produkter.

Oppdatert kvalitet

Våre utviklere har lang fartstid med praktisk fagarbeid i treningsbransjen og jobber kontinuerlig med å utvikle seg, holde seg oppdatert og sette seg inn i nye retninger og perspektiver. Vi står for kvalitet som til enhver tid følger bransjens krav til tilpasning og fornying.

🌟 ata games 2021 🌟

Akkurat nå er @lenarichter i gang med @crossfitgames - og så snart hun har kommet seg igjen er hun klar for #atagames2021 🎉💪🏼 Det blir sjukt stas!!! Nå kjenner vi at det nærmer seg 🌟

#atatreningsutstyr #theataexperience #lenarichter #atagames
...

151 5

Flere som for alvor er i gang med å trene sammen med andre igjen? 😍🙏🏼

Lurer du kanskje på hvordan du bør vedlikeholde treningsutstyret ditt nå som vasking mellom hvert bruk er ekstra viktig?

Alt ata-utstyr kan vaskes med antibac, og det er viktig å tenke på følgende:

- Produktene må få lufttørke i romtemperatur, slik at stålet får tørke og man unngår rustskader og ytre skader. Det er viktig at man ikke lar kalk ligge i serrateringen på hantler og vektstenger, for da vil kalken stenge fukten inne og påføre stålet skade. Det gjelder også som et generelt vedlikeholdsråd ved annen type fukt, som svette.

- Alt lær bør man se til litt ekstra ettersom det tørkes ut av alkohol. Kanskje er det behov for litt smurning med egnet fett litt oftere enn normalt i disse antibac-tider.

- ata frivektsgulv tåler alt - rengjøring med maskin, vaskemiddel, regn og snø, så vær ikke redd for å rengjøre dette!

- Om du har tape i riggen din anbefaler vi at du fjerner det i denne perioden slik at du enkelt kan rengjøre med sprit og la det tørke.

Send oss gjerne en e-post dersom du trenger andre råd til vedlikehold og rengjøring av dine produkter!

info@atatreningsutstyr.no
#atatreningsutstyr #theataexperience
...

121 2

🎉ata games 2021🎉 Selvfølgelig kommer @christoffernilsen_ 💪🏼Det er alltid spennende å se formen hans når det er lenge siden han har vært på konkurransegulvet! 21-åringen fra Asker fikk en respektabel 10. plass i årets Open i Norge, og ryktene sier at han ikke har ligget på latsida siden det 🙃 Dette blir spennende!

#atagames #atagames2021 #christoffernilsen #atathletes
...

104 2

🤩 ata games 2021 🤩
@hanne_._short kommer også 💪🏼 Om få dager er hun på vei til @crossfitgames - og en knapp måned senere blir hun å se i Asker under #atagames2021 . Denne tobarnsmora slutter aldri å imponere 😄💦

Hvem gleder du deg til å se under ata games? 🎖

📸 @hps.sporty

#atagames #theataexperience
...

120 10