Bli en del av team ata

Først og fremst: Så utrolig hyggelig at du vil undersøke muligheten for å bli med i team ata! Vi får en del spørsmål av denne typen via mail, telefon og sosiale medier og håper derfor at du kan lese denne informasjonen før du kontakter oss:

DU + ATA = ?

Vi i ata treningsutstyr har ikke influencer marketing som en del av vår markedsføringsstrategi. Vi knytter derimot til oss mennesker som har de samme verdiene som oss og som ser hva vi kan utrette som et team, uavhengig av følgere og likes. Vi tror ganske enkelt på at et sterkt team sammen vil kunne skape den positive oppmerksomheten vi ønsker rundt vår bedrift og våre prosjekter og idealer. Synes du det høres flåsete ut? Da er kanskje ikke ata bedriften du ønsker å knytte deg til.

JEG VIL SØKE!

Det betyr at du har satt deg inn i hva ata står for og føler at du er en naturlig del av vårt team. Det er fantastisk, og vi gleder oss stort til å høre mer fra deg! Du kan sende en mail til oss i ata og fortelle hvem du er, hva du gjør og hva du står for, samt hvorfor du mener ata er det rette teamet for deg. Få også med dine langsiktige mål og ambisjoner. Link gjerne til eventuelle profiler i sosiale medier, slik at vi kan bli bedre kjent med deg på den måten. Vi vil komme tilbake til deg i løpet av noen uker.

ATLETER SESONGEN 2022

Vi har landet vårt atletteam for 2022 og kommer ikke til å ta inn flere per nå. Dette er fordi vi ønsker å gi våre utøvere den beste støtten mulig, både praktisk og økonomisk, og det avhenger av å ha et tett og godt samarbeid med en utvalgt gruppe mennesker.  Se hvem som er våre utøvere her.