Betalingsmetoder

Betaling

I vår nettbutikk kan du betale gjennom tjenestene Klarna, Vipps og TWO.
Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra selgeren til kjøperen
Har du en bedrift og ønsker faktura, bruk TWO eller ta kontakt på info@atatreningsutstyr.no

Klarna (Faktura, delbetaling, VISA/MasterCard)

Tilgjengelig betalingsmetoder fra Klarna er:

Kortbetaling

Betal med Visa eller Mastercard! Kjøpssummen trekkes fra kortet samme dag som bestillingen blir gjort. ata kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra ata til kjøperen.

Klarna Faktura med 14 dagers betalingsfrist

Velger du å betale med faktura mottar du faktura på epost når pakken sendes fra oss. Faktura forfaller i løpet av 14 dager.

Klarna delbetaling eller konto

Ligger som et eget valg i kassen. Faktura sendes til samme epostadresse som er lagt inn med bestillingen. Man må være fylt 18 år for å handle med Klarna faktura/delbetaling.

Faktura

Registrert firma kan søke om forhandleravtale og kreditt. Varene er å anse som ata sin eiendom inntil full betaling er mottatt.

Vipps

Bruk mobilen og betal via appen Vipps. Legg inn telefonnummeret ditt etter du har valgt betalingsmetoden. Du vil deretter motta et betalingsvarsel på telefonen som må godkjennes.

TWO

Å betale med faktura fra Two koster deg ingenting ekstra og du kan gjennomføre kjøpet på få sekunder. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn selskapsnavnet og faktura e-postadressen til selskapet. Two sender fakturaen direkte til selskapet ditt, både på mail og EHF. Les mere her TWO