Angrefrist

Angrefrist

Vi vet at våre produkter er laget for å vare, men vi vil også at du skal få oppleve dette selv. Derfor gir vi deg som privatkunde 30 dagers åpent kjøp på alle ata-produkter, slik at du kan teste produktet før du bestemmer deg. Du skal få pakke opp og teste produktet i fred og ro og selv få gjøre deg opp en mening om du er like fornøyd med det som vi er!

Dersom du ønsker å returnere noe, ta kontakt med oss på info@atatreningsutstyr.no, så hjelper vi deg med retur. Du må selv bekoste returen, og vi trekker fra fraktkostnaden når vi tilbakebetaler deg for utstyret. Du vil motta din tilbakebetaling via den betalingsmåten du valgte – og du vil motta en egen e-post på dette når returen er behandlet.

Reklamasjon

Dersom et av våre produkter ikke lever opp til dine forventninger, ta kontakt med oss på info@atatreningsutstyr.no. Vi i ata stiller strenge krav til vårt utstyr og tar ansvar dersom det ikke holder mål. Klarer vi ikke å erstatte deg med motsvarende produkt eller bedre, så vil du få pengene tilbake.