Frakt, levering og retur

Frakt

ata subsidierer frakt slik at du som kunde kun betaler fra 29 kroner til maks 449 kroner. Vi sender normalt varene med PostNord og Nor Lines med mindre annet er avtalt. Dersom et kolli ikke overstiger 35 kg, så vil pakken bli sendt til ditt nærmeste utleveringssted. Det betyr at dersom du kjøper f.eks. 1 stk kettlebell som veier 40 kg, så blir den levert hjem, men dersom du kjøper 2 stk à 24 kg, så blir de levert til utleveringssted.

Levering

Vanligvis vil varene sendes fra oss 1-4 virkedager etter at ordren er mottatt.
Dersom det er tomt for en vare, vil dette fremkomme på produktsiden og/eller du vil bli kontaktet av oss.

Uavhentet pakke belastes med frakt tilbake til ata. Fraktkostnaden blir trukket fra i krediteringen.

Retur

Ønsker du å returnere en vare innenfor angrefristen, benytte din 100% fornøyd-garanti eller returnere en defekt vare, ta kontakt med oss på info@atatreningsutstyr.no

Du må selv dekke fraktkostnaden og sørge for at varen er pakket på en slik måte at vi mottar den uskadet. Siden ata subsidierer frakt for deg når vi sender ditt utstyr, så kan prisen for retur av vare bli en større sum. Du får selvsagt lov å frakte utstyret selv til oss i Hvalstad om det er å foretrekke.

NB! Alle returer leveres som pakke på døren, til vår adresse. Vi har ikke mulighet til å hente ut pakker hos ombud. Takk!

Returadresse:

ata Group AS
Nye Vakås Vei 6
1395 Hvalstad

Salgspant

Disse leveringsbetingelser gjelder for ata Group AS, om intet annet er skriftlig avtalt og erstatter tidligere utgaver av salgs- og leveringsbetingelser.

ata Group AS forbeholder seg salgspant/håndpant i levert vare(er) som sikkerhet for vårt krav på kjøpesummen, inntil disse er fullt ut betalt, med tillegg av forsinkelsesrente og inndrivelseskostnader ved betaling etter forfall. Det settes forbud om videresalg eller pantsettelse for varer og utstyr som er beheftet med salgspant, og varen/utstyr kan ikke selges/avhendes/håndpantsettes eller sammenføyes, uten vårt samtykke, eller før kjøpesummen (med tillegg av rente og omkostninger) er fullt ut betalt Jf. pantelovens bestemmelser, Lov om pant. LOV-1980-02-08-2.