Her er vi

Dette er teamet bak ata.

Les mer om hvordan vi havnet i ata her.

 

Robin Payman

For mange er det Robin som er kjernen i ata, og for Robin er ata ikke bare babyen hans, men også hans mulighet til å gjøre noe godt for verden. Det gjelder både menneskene som bor her og selve Moder Jord. Robin er den som sørger for at vi stadig utvikler nye, fantastiske produkter og grunnen til at vi holder beina planta på jorda de dagene vi blir i overkant ekstatiske over det vi driver med. Alle skulle hatt en Robin aka (byggmester) Bob! «Alt kan fikses»

 

Soroush Jozani

Den energiske svenskiraneren er en initiativtaker av de sjeldne, og da Robin ønsket å skape forbedrede utgaver av treningsutstyr han mente ikke var godt nok, tente Soroush på alle pluggene og engasjerte seg helt og fullt. Mange år senere er Soroush fremdeles en viktig drivkraft i ata hvor han fyller dagene med alt fra konseptutvikling og community til coaching og kundeoppfølging og relasjonsbygging.

 

Milad Ghasemlo

aka Mille er oppvokst med Robin i Sverige og ble med ham til Asker treningssenter. Da det ble oppkjøpt, og ata ble et eget AS, var det en selvfølge å komme over fra Technogym og bli med med sin gode venn. Mille fyller sine dager med salg og å hjelpe kunder med design av sitt drømmegym.

 

Are Slettahjell

Are har levert treningsutstyr i åtte år hos ulike utstyrsleverandører. Dels ved tilfeldighet og dels via noen fine samtaler med Soroush gjorde at han endte opp i ata. Det som gjør Are og ata til en god match er at de deler samme verdier og tankesett. Are kom også inn med verdifull erfaring og motivasjon til å nå bredere ut til uberørte markeder. Are fyller dagene sine med mye kundebesøk, design av sentre og å være behjelpelig og til stede for kundene.

 

Ole Knudsen

Ole møtte gjennom bransjen en “People Person” (Soroush), en humørspreder (Mille) og en som har et ekstra godt øye til detaljer (Robin) – en perfekt kombo for Ole!  Det var en perfekt match, og det ble et naturlig valg for Ole å komme over til ata fra sin senterlederstilling i Bergen.
Ole er vår altmulig-fyr i ata. Han fyller dagene sine med å ta imot og videresende produkter som kommer inn og skal ut fra lageret, kundeoppfølging, montering, logistikk. Ole jobber også tett på Robin med produktutvikling.

 

Philip Åkerback

Da Philip ble tipset om at ata trengte en ekstra hånd for å hjelpe til med alt av markedsføring og sosiale medier. Han har studert digital markedsføring og brenner for markedsføring og søkte derfor stillingen umiddelbart. I dag jobber han med å holde ata sine sosiale medier aktive og å få dem til å fortsette å vokse. Han jobber også med markedsføring og annonser i ata.

 

Charlotte Karlsen

Charlotte møtte en gjeng svensker (Robin, Soroush og Mille) på Asker treningssenter og syntes disse var usedvanlig flinke og kjekke å jobbe med – men også frustrerende dårlige i norsk/svorsk. Journalisten Charlotte tilbød seg raskt å ordne opp i det tekstuelle, blanda seg også inn i det visuelle, og i dag gjør hun sitt aller beste for at alt det fine ata gjør skal synes utad på best mulig måte.

 

Mia Lin

Mia er vår produktkontrollør som til enhver tid ser til at der går riktig for seg i produksjonen på fabrikkene våre. Hun er ei gladjente med bein i nesen som ikke er redd for å si fra. Hun deler våre verdier og ambisjoner og passer perfekt inn i teamet med sin gode energi!

 

Kontakt oss direkte på mail til fornavn(at)atatreningsutstyr.no.