teee

Hva er #theataexperience?

100% fornøyd-garanti

Vi er trygge på at våre produkter er laget for å vare, men vi vil også at du skal få oppleve dette selv. Derfor gir vi deg 30 dagers åpent kjøp på alle ata-produkter, slik at du kan teste produktet før du bestemmer deg endelig. Du skal få pakke opp og teste utstyret i fred og ro og få gjøre deg opp en mening. Vi håper og tror selvsagt du vil bli like fornøyd som vi er!

Fast lav frakt fra 29 til 449 kr

ata subsidierer frakt slik at du som kunde kun betaler fra 29 kroner til maksimalt 449 kroner. Har du spørsmål angående frakt og levering, kan du ta kontakt med oss på telefon 66 10 14 00.

Samarbeidspartnere

Memento UAFPT

Referanser

Hvem er ata?

Nettbutikken ata treningsutstyr er en del av ata Group AS. Vi i ata brenner intenst for å gjøre verden til et bedre sted og mener at vi har funnet vår måte: Å inspirere til og gjøre trening mulig for folk flest. Vi har svettet, hoppet og kastet rundt på disse produktene for å sørge for at du blir best mulig rustet til å lykkes med det du driver med.

#theataexperience

I ata er vi lidenskapelig opptatt av trening og treningsutstyr, og derfor startet vi med å lage utstyr vi selv og våre kunder og medlemmer vil bruke. Vi har også fulgt med i bransjen for å se hvilke trender som dukker opp og utvikler seg. Utstyret fra ata skal selvfølgelig tåle å brukes til det den er designet for, men vi vet at treningsutstyr ofte blir brukt på andre måter: For eksempel blir en vektskive ofte brukt til å klatre på når man skal nå opp til CF-riggen, i tillegg til at den brukes av mange og blir kastet i bakken. Dette har vi derfor tenkt på – vi har kastet litt ekstra rundt på vektskivene våre slik at du kan gjøre det samme.