#theataexperience

Sunnere, mer fokuserte ansatte med treningsrom på jobben

Studier har vist at ansatte som trener regelmessig er gladere, mer produktive og mer effektive i arbeidet. Vi er her for å sørge for at dine ansatte er sunne, glade og produktive!

Kontakt oss for å bestille en gratis konsultasjon

  Ditt navn
  Din bedrift
  Din e-post
  Telefonnummer
  Melding

  Trivsel blant de ansatte er en viktig del av bedriftens suksess

  Et treningsstudio på jobben kan hjelpe ansatte med å redusere stress og forbedre helsen. Det gjør også arbeidsplassen mer attraktiv i et rekrutteringsperspektiv og gjør de ansatte glade, hvilket hjelper bedriften til å bli mer produktiv og spare penger. Ifølge en LinkedIn-studie er ansatte som føler seg ivaretatt på jobb 3,2 ganger lykkeligere og 3,7 ganger mer sannsynlig å anbefale å jobbe i bedriften.

  Treningsløsninger i alle størrelser

  ata-løsninger gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter. Ved å bruke våre skalerbare konsepter hjelper vi deg med å bygge plasseffektive og allsidige treningsrom, som tilpasser seg din tilgjengelige plass og miljø. Treningsrom på jobben skal ikke være vanskelig!

  • BEFARING

   Vi reiser landet rundt for å bistå med å finne den beste løsningen for akkurat din bedrifts konsept.

  • 3D-TEGNING

   Vi skisserer opp ditt lokale slik at du får et realistisk bilde av hvordan det blir og hvilke løsninger du har plass til.

  • TOTALLEVERANDØR

   Via våre partnere kan vi levere alt av apparater og maskiner i tillegg til eget utstyr.

  • MONTERING

   Vi tilbyr montering i hele Norge.

  • FINANSIERING

   Betal slik det passer deg best.

  • SHOWROOM

   Besøk oss i Nye Vakås vei 6 i Asker og se og ta på utstyret før du kjøper.

  null

  Fokus pa mennesker

  Mennesker er ulike og har hver sine preferanser, også når det kommer til trening og krav til utstyr. Vi gjør vårt beste for å tilpasse oss alle ulike mennesketyper og særskilte preferanser. Trening skal være inspirerende, motiverende og en sann glede – uansett hvilken retning du velger!
  null

  Trening & Helse

  Det er viktig å vite hvorfor man gjør det man gjør. Trening er positivt i den form, mengde og frekvens din kropp tolererer. Vi kjenner grunnprinsippene for ulike metoder og retninger innenfor trening, og det gjenspeiles i våre produkter.
  null

  Oppdatert kvalitet

  Våre utviklere har lang fartstid med praktisk fagarbeid i treningsbransjen og jobber kontinuerlig med å utvikle seg, holde seg oppdatert og sette seg inn i nye retninger og perspektiver. Vi står for kvalitet som til enhver tid følger bransjens krav til tilpasning og fornying.
  #theataexperience

  Dine behov veileder vårt team av eksperter

  Vårt dedikerte team er her for å hjelpe deg med å bygge et treningsrom som er skreddersydd dine behov. Vi bistår til å skape en optimal treningsopplevelse i din bedrift.
  Vårt utvalg inkluderer vektstenger, vektskiver, manualer, kettlebells og plattformer sammen med en rekke veldesignede benker, stativer og rigger.