#theataexperience

Sunnere, mer fokuserte ansatte med treningsrom på jobben

Studier har vist at ansatte som trener regelmessig er gladere, mer produktive og mer effektive i arbeidet. Vi er her for å sørge for at dine ansatte er sunne, glade og produktive!

Trivsel blant de ansatte er en viktig del av bedriftens suksess

Et treningsstudio på jobben kan hjelpe ansatte med å redusere stress og forbedre helsen. Det gjør også arbeidsplassen mer attraktiv i et rekrutteringsperspektiv og gjør de ansatte glade, hvilket hjelper bedriften til å bli mer produktiv og spare penger. Ifølge en LinkedIn-studie er ansatte som føler seg ivaretatt på jobb 3,2 ganger lykkeligere og 3,7 ganger mer sannsynlig å anbefale å jobbe i bedriften.

Kontakt en av våre eksperter

Treningsløsninger i alle størrelser

ata-løsninger gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter. Ved å bruke våre skalerbare konsepter hjelper vi deg med å bygge plasseffektive og allsidige treningsrom, som tilpasser seg din tilgjengelige plass og miljø. Treningsrom på jobben skal ikke være vanskelig!

Kontakt en av våre eksperter

Hva kan vi gjøre for deg?

 • BEFARING

  Vi reiser landet rundt for å bistå med å finne den beste løsningen for akkurat din bedrifts konsept.

 • 3D-TEGNING

  Vi skisserer opp ditt lokale slik at du får et realistisk bilde av hvordan det blir og hvilke løsninger du har plass til.

 • TOTALLEVERANDØR

  Via våre partnere kan vi levere alt av apparater og maskiner i tillegg til eget utstyr.

 • MONTERING

  Vi tilbyr montering i hele Norge.

 • FINANSIERING

  Betal slik det passer deg best.

 • SHOWROOM

  Besøk oss i Nye Vakås vei 6 i Asker og se og ta på utstyret før du kjøper.

Fokus på mennesker

Mennesker er ulike og har hver sine preferanser, også når det kommer til trening og krav til utstyr. Vi gjør vårt beste for å tilpasse oss alle ulike mennesketyper og særskilte preferanser. Trening skal være inspirerende, motiverende og en sann glede – uansett hvilken retning du velger!

Trening & Helse

Det er viktig å vite hvorfor man gjør det man gjør. Trening er positivt i den form, mengde og frekvens din kropp tolererer. ata treningsutstyr kjenner grunnprinsippene for ulike metoder og retninger innenfor trening, og det gjenspeiles i våre produkter.

Oppdatert kvalitet

Våre utviklere har lang fartstid med praktisk fagarbeid i treningsbransjen og jobber kontinuerlig med å utvikle seg, holde seg oppdatert og sette seg inn i nye retninger og perspektiver. Vi står for kvalitet som til enhver tid følger bransjens krav til tilpasning og fornying.

#theataexperience

Dine behov veileder vårt team av eksperter

Vårt dedikerte team er her for å hjelpe deg med å bygge et treningsrom som er skreddersydd dine behov. Vi bistår til å skape en optimal treningsopplevelse i din bedrift.
Vårt utvalg inkluderer vektstenger, vektskiver, manualer, kettlebells og plattformer sammen med en rekke veldesignede benker, stativer og rigger.


Kontakt en av våre eksperter

Kontakt oss for å bestille en gratis konsultasjon