#theataexperience

Bygg ditt hjemmegym fra ata:
Våre forslag til utstyr

Hva slags hjemmegym drømmer du om?

  Ditt navn
  Din e-post
  Telefonnummer (Frivillig)
  1. Hvor vil du ha hjemmegym?
  2. Hva er budsjettet ditt?
  3. Hvilken trening liker du?

  Vi hjelper deg gjerne med ditt hjemmegym!

  ata-løsninger gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter. Det er mange fordeler ved å investere i hjemmegym fra ata. Ved å bruke våre skalerbare konsepter hjelper vi deg med å bygge plasseffektive og allsidige treningsrom som tilpasser seg ditt tilgjengelige plass og miljø. Fyll ut den enkle quizen over og bli kontaktet av en av våre selgere, helt uforpliktende, selvfølgelig!

  #THEATAEXPERIENCE

  Dine ønsker og behov - vår kompetanse og trygghet

  Vårt dedikerte team har jobbet med trening og treningsutstyr i en mannsalder til sammen. Derfor er det for din trygghet at vi er her for å hjelpe deg med å bygge et treningsrom som er skreddersydd for nettopp deg. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å skape en optimal treningsopplevelse i eget hjem.

  Vårt utvalg inkluderer vektstenger, vektskiver, manualer, kettlebells og plattformer sammen med en rekke veldesignede benker, stativer og rigger – alt tilpasset hjemmebruk.

  null

  Fokus pa mennesker

  Mennesker er ulike og har hver sine preferanser, også når det kommer til trening og krav til utstyr. Vi gjør vårt beste for å tilpasse oss alle ulike mennesketyper og særskilte preferanser. Trening skal være inspirerende, motiverende og en sann glede – uansett hvilken retning du velger!
  null

  Trening & Helse

  Det er viktig å vite hvorfor man gjør det man gjør. Trening er positivt i den form, mengde og frekvens din kropp tolererer. Vi kjenner grunnprinsippene for ulike metoder og retninger innenfor trening, og det gjenspeiles i våre produkter.
  null

  Oppdatert kvalitet

  Våre utviklere har lang fartstid med praktisk fagarbeid i treningsbransjen og jobber kontinuerlig med å utvikle seg, holde seg oppdatert og sette seg inn i nye retninger og perspektiver. Vi står for kvalitet som til enhver tid følger bransjens krav til tilpasning og fornying.