#theataexperience

André og Andrea har hjemmegym fra ata: - Det gir oss så mye frihet!

Hva slags hjemmegym drømmer du om?

  Vi hjelper deg gjerne med ditt hjemmegym!

  ata-løsninger gjør at du får mest mulig ut av hver kvadratmeter. Det er mange fordeler ved å investere i hjemmegym fra ata. Ved å bruke våre skalerbare konsepter hjelper vi deg med å bygge plasseffektive og allsidige treningsrom som tilpasser seg ditt tilgjengelige plass og miljø. Fyll ut den enkle quizen over og bli kontaktet av en av våre selgere, helt uforpliktende, selvfølgelig!

  Send inn og få uforpliktende tilbud

  Hva kan vi gjøre for deg?

  • BEFARING

   Vi reiser landet rundt for å bistå med å finne den beste løsningen for akkurat din bedrifts konsept.

  • 3D-TEGNING

   Vi skisserer opp ditt lokale slik at du får et realistisk bilde av hvordan det blir og hvilke løsninger du har plass til.

  • TOTALLEVERANDØR

   Via våre partnere kan vi levere alt av apparater og maskiner i tillegg til eget utstyr.

  • MONTERING

   Vi tilbyr montering i hele Norge.

  • FINANSIERING

   Betal slik det passer deg best.

  • SHOWROOM

   Besøk oss i Nye Vakås vei 6 i Asker og se og ta på utstyret før du kjøper.

  #theataexperience

  Dine ønsker og behov - vår kompetanse og trygghet

  Vårt dedikerte team har jobbet med trening og treningsutstyr i en mannsalder til sammen. Derfor er det for din trygghet at vi er her for å hjelpe deg med å bygge et treningsrom som er skreddersydd for nettopp deg. Vi hjelper deg mer enn gjerne med å skape en optimal treningsopplevelse i eget hjem.

  Vårt utvalg inkluderer vektstenger, vektskiver, manualer, kettlebells og plattformer sammen med en rekke veldesignede benker, stativer og rigger - alt tilpasset hjemmebruk.


  Kontakt våre eksperter i dag

  Fokus på mennesker

  Mennesker er ulike og har hver sine preferanser, også når det kommer til trening og krav til utstyr. Vi gjør vårt beste for å tilpasse oss alle ulike mennesketyper og særskilte preferanser. Trening skal være inspirerende, motiverende og en sann glede – uansett hvilken retning du velger!

  Trening & Helse

  Det er viktig å vite hvorfor man gjør det man gjør. Trening er positivt i den form, mengde og frekvens din kropp tolererer. ata treningsutstyr kjenner grunnprinsippene for ulike metoder og retninger innenfor trening, og det gjenspeiles i våre produkter.

  Oppdatert kvalitet

  Våre utviklere har lang fartstid med praktisk fagarbeid i treningsbransjen og jobber kontinuerlig med å utvikle seg, holde seg oppdatert og sette seg inn i nye retninger og perspektiver. Vi står for kvalitet som til enhver tid følger bransjens krav til tilpasning og fornying.