ata treningsutstyr søker ny medarbeider

Stillingstittel: Manager

Antall stillinger: 1

Ansettelsesform: Formbar

Søknadsfrist: 15. oktober

Arbeidsgiver: ata Group AS

Om stillingen:

Det har blitt på tide for oss å ta neste steg når det gjelder vår ambisjon om å støtte, utvikle og hjelpe atletene som er en del av Team ata.

En del av planene vi har for fremtiden kommer til å kreve en spesiell person som kan være team manager for Team ata. Og så lurer vi på om det kanskje kan være deg?

– Vi ser helst at du har erfaring fra CrossFit og/eller functional fitness, samt at du har vært del av communitiet på en eller annen måte.
– For virkelig å kunne tilføre verdi til alle deler av Team ata tror vi også at du tidligere har vært innom sports marketing enten som atlet eller ansvarlig for dette for et firma eller en forening.
– Det kan også hende at du har jobbet i et markedsføringsbyrå hvor du er blitt vant med å håndtere kunderelasjoner og samarbeid

Jobben som manager for Team ata kommer til å gå ut på å:
– Ha daglig kontakt med teamet
– Skape individuelle handlingsplaner med utøvere
– Aktivt hente inn partnere til teamet
– Gjennomføre samlinger og eventer
– Skape merverdi for team ata
– Være fysisk til stede på de store konkurransene
– Være en nøkkelperson for retningen sporten tar for norske utøvere

Denne stillingen er et prosjektengasjement med god lønn og gode muligheter til å påvirke egen lønn. Basen blir på ata sitt hovedkontor i Asker hvor du blir å jobbe tett med resten av teamet.

 

Om Team ata
Team ata er bygget og basert på ata Group AS sin verdi om å gi tilbake til sporten og miljøet som har gitt oss så mye. Målet med denne stillingen er å ha en egnet person som gir atletene under ata-paraplyen flere muligheter til å kunne leve av å være utøvere og gode rollemodeller med sunne verdier.

Dersom du nå tenker at du mangler en eller flere av kvalifikasjonene over, men likevel kjenner at dette er en rolle du kan se deg selv i fordi du er trygg på at du kan skape merverdi for både ata og alle koblet til Team ata, så nøl ikke med å la oss høre fra deg.

Slik søker du:

Send din CV og søknad som vedlegg i e-post (link)

Merkes med “Manager team ata”

Ved spørsmål om stillingen, kontakt Soroush på
soroush@atatreningsutstyr.no 

Dette er ata:

ata treningsutstyr er utstyrsleverandør av treningsutstyr. Vi produserer alt vårt selv og vårt hovedfokus er funksjonell styrketrening – Functional Fitness og CrossFit.

ata og våre produkter er et resultat av utvikling i den norske treningsbransjen. Vi brenner intenst for å gjøre verden til et bedre sted og mener at vi har funnet vår måte: Å inspirere til og gjøre trening mulig for folk flest. Vi har svettet, hoppet og kastet rundt på disse produktene for å sørge for at du blir best mulig rustet til å lykkes med det du driver med.

Vi har brukt dette treningsutstyret selv og sammen med våre venner og kunder for å bli raskere, sterkere og generelt bedre forberedt på kommende utfordringer. Fordi vi har en ustoppelig lidenskap for aktivitet og bevegelse – og vil at du skal dyrke det samme – gjør vi det vi kan for at flest mulig kan henge med på trendene.

I vår nettbutikk finner du treningsutstyr og annet tilbehør til treningen som vi selv elsker å bruke – og vi håper du får samme opplevelse.

 

Nye Vakås Vei 6
1395 Hvalstad

 

Annonsen er sist oppdatert 10. juni 2021