Publisert

Sebastian overrasket alle i Wermland – inkludert seg selv

Etter at han deltok på samme konkurranse i fjor uten særlig hell, satte Sebastian Wiik (20) kursen mot Battle of Wermland i svenske Arvika med begrensede forventninger. Slik skulle det ikke gå.

– Jeg syntes ikke øktene passet meg særlig bra, forteller Sebastian om da øktene ble sluppet i forkant av det kjente CrossFit-konkurransen.

wermland

Skulle bare komme seg gjennom

Målet hans ble “å komme seg gjennom” rett og slett for å se at den store mengden trening som er blitt lagt ned siste året har fungert.

Det hadde den. 20-åringen trener og jobber på CF Asker, atas showroom, sammen med flere andre habile utøvere. Wiik startet med CrossFit tidlig allerede som 14-åring og har lagt ned uendelig mange treningstimer disse seks årene. Nå er han coach og personlig trener samme sted som han satte sine ben da han var bare en liten gutt, og det har blitt både NM-titler og en del konkurranseerfaring på ham de siste årene. Likevel var det ikke forventet at han skulle regjere i Wermland:

– Jeg opplevde nivået som ganske høyt med mange sterke atleter, som forventet i en så stor konkurranse. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle gjøre det så bra som jeg gjorde, sier Sebastian, som kapret en gjev 2. plass like før sin egen 20-årsdag.

Strongman-eventet var det som overrasket Sebastian mest.

– Jeg er ikke akkurat en stor atlet

Det som overrasket ham selv mest var hvor godt han gjorde det i Strongman-eventet.

– Jeg er jo ikke akkurat en veldig stor atlet, og strongman-øvelser har vært en stor svakhet tidligere, ler Sebastian.

Han føler at han fikk frem det han var god for, og sett bortifra noen taktiske feil i noen av de første eventene, er han strålende fornøyd med hvordan det gikk.

Vi gleder oss til å se hva Sebastian kan utrette i fremtiden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *