Publisert

Fem kjappe om friluftsliv med barn: Marius Ingebretsen

Friluftsliv med barn: – Det gjelder å finne tid, ikke vente på at den dukker opp

Navn: Marius Ingebretsen
Instagram: @friluftspappa90
Alder: 32 år
Familie: Samboer og 2 barn

1. Hvor viktig er trening og aktivitet for deres familie, og hvorfor?

Trening og aktivitet er kjempeviktig for oss, både for å holde oss i form selv, men samtidig også gi barna muligheten til å få et best mulig utgangspunkt.  Vi har også masse eventyr og oppdagelser sammen, spesielt mens vi går turer 😄 Visste dere at Kokkonissene lagde trappene opp til Kiellandbu?

2. Hvilke aktiviteter gjør dere?

Vi går mye turer, jeg spiller fotball og samboeren min driver en del med yoga. Eldstejenta spiller også fotball.

3. Hvis terskelen for å trene er høy, har dere noen tiltak som funker for dere?

Samboer gjør ofte yoga etter barna har lagt seg og tar ofte gåturer på helg. Eventuelt har hun minstejenta i bæremeis om hun har fri fra barnehagen. Man må alltid se etter mulighetene å finne tid!

Friluftsliv med barn: Marius og familien ser ikke etter pauser som på magisk vis dukker opp, de ser etter muligheter til å bruke tiden på.

4. Hva motiverer dere?

Vår motivasjon handler både om å bryte grenser sammen, men også samtidig føle mestring, og oppleve og se Norge på sitt vakreste.

5. Hvilke tips dere vil dele med andre som ønsker å komme i gang med trening i tidsklemma?

Se etter TID heller enn å se etter pauser 🤩

This is custom heading element

Fem kjappe er spalten hvor vi stiller fem spørsmål til en person som setter aktivitet, helse og selvutvikling høyt tross er travelt familieliv.

Det å få tid til å trene i hverdagen er ikke alltid like lett. Det er jobb, barn, fritidsaktiviteter, foreldremøter, dugnader og så videre… For mange av oss går hverdagen litt inn i hverandre, og tiden strekker ikke alltid til.

Hvem hadde vel ikke sagt ja takk til flere timer i døgnet og en kortere «to do»-liste? Det gjelder å gjøre det beste utav det. Alle har ulike utgangspunkt, ønsker og mål, og mye i hverdagen handler om prioriteringer.

Dette er dem vi intervjuer i fem kjappe eksperter på, og vi håper du vil la deg inspirere! Se også flere fem kjappe-intervjuer her.