Publisert

Styrk trening: – En livsdrøm

Andrea tok en helomvending og gjorde alt annet enn å sitte stille i båten da pandemien slo oss. Nå driver hun eget gym i uthuset sitt, hvor det største målet er å skape et unikt miljø for både unge og voksne rundt trening.

Styrk trening så dagens lys tidlig i 2020, etter at Andrea Reppe Underhaug hadde gått med gründerspiren i magen en god stund.

– Jeg starta for alvor med treningen i 2009 etter at sønnen min ble født. Etter hvert som treningsinteressen ble sterkere, tok jeg utdanning som PT. Så følte jeg at jeg måtte satse, forteller Andrea.

Uventet brems

Og satse gjorde hun. Med to små barn og mann på sjøen ga hun seg med det en real utfordring. Og det midt i pandemien, på toppen av alt.

– Jeg skulle egentlig leie lokaler i Meråker, men så kom mars og korona, og alt ble satt på vent. Jeg brukte denne bremsen til å finne en annen løsning, sier den engasjerte gründeren.

Bestefar trådte til, og uthuset ble snart omgjort til treningssenter.

– De første to årene har vært uforutsigbare i og med at vi har hatt pandemien, men det handler om å se løsninger og ikke begrensninger. Jeg tok en råsjans og klarer meg ganske bra!

styrk trening
Andrea Reppe Underhaug satset på yrkesskifte etter passerte 30 år. Nå stortrives hun som gründer av Styrk trening ved Meråker.

Personlig engasjement

Når hun blir bedt om å beskrive Styrk med én setning, sier hun følgende:

– Personlig engasjert treningssenter med kunden i sentrum.

Og det er en dekkende beskrivelse. Personlig engasjert er nemlig det Andrea brenner ekstra sterkt for.

– Det handler nok like mye om miljøet som treningen. Vi har et veldig sammensveisa miljø. Jeg har vært veldig opptatt av det helt fra start, at alle skal føle en tilhørighet og at de er en del av Styrk, forteller hun.

styrk trening

Styrk trening ønsker medlemmer i alle aldre velkommen.

Hardt arbeid for Styrk trening

Hovedkonseptet hennes er gruppetimer i små grupper, samt PT-timer.

– Det har vært en livsdrøm å eie mitt eget og kunne hjelpe folk med å ta vare på helsa si. Det å skape et samhold som er unikt er endelig blitt virkelighet!

Andreas råd til andre med gründerspire i magen er å være forberedt på å måtte jobbe hardt og mye.

– Man kan ikke være redd for verken mye arbeid eller store utfordringer!

styrk trening

Styrk trening er fylt med utstyr fra blant andre ata. Les om våre ulike vektskiver her.

Motbakker

Hun forteller at hun liker Dan Johns sitat “I think there are two keys to success. One is to show up. The other one is to keep going. Most people don’t keep going.”

– Når det butter imot og man bare vil gi opp, må man likevel holde det gående for å lykkes. Motbakker kommer det mange av her i livet. Stol på deg selv og at det du leverer eller ønsker å skape er bra! Vær stolt og jobb på. Kan jeg, kan du!