Publisert

VERDENSMESTERE!

Norges seniorutøvere i Functional Fitness reiste hjem fra VM i Norrkoping med intet mindre enn fire medaljer i bagen.

Alle foto er tatt av Timecap Media.

Av de fire tilhørte en gullmedalje det norske teamet bestående av Ingrid Hodnemyr, Lena Richter, Eivind Rindal og Nicolay Billaudel. Dette er, med unntak av Billaudel, det samme teamet som tok hjem andreplassen fra CrossFit Games 2021.

Ingrid Hodnemyr og Lena Richter tilfreds med innsatsen. Laget fra Norge var uslåelige hele helga.

Det norske teamet vant hvert eneste event hele helga og var uslåelige fra første stund.

– Vi har hatt ei fantastisk helg og opplevelse. Jeg er så takknemlig som får konkurrere med dette fine teamet og et fantastisk landslag, sier ata-atlet Ingrid Hodnemyr etter nok en triumf.

Det norske landslaget i Norrköping.

På kvinnesida tok Kristin Holte hjem verdensmestertittelen etter en helgelang tett kamp mot Matilde Garnes som stilte på konkurransegulvet drøye to måneder etter sin kneoperasjon. På en solid bronseplass havnet Seher Kaya som har imponert stort med sine prestasjoner det siste året.

 

 

 

På herresida presterte ata-atletene Marius Pettersen og Morten Rasch Arnesen jevnt over godt og endte på henholdsvis 9. og 10. plass.

Marius Pettersen i fint driv over rampa.

Torsdag ble det dessuten klart at VM i 2023 avholdes i Norge, en oppgave det norske landslaget og Nor3f (Norges functional fitness-forbund) ser frem mot med stor iver.