Publisert

Slik gikk VM i functional fitness

VM i functional fitness for lag er over. Det norske teamet ønsket seg mer utfordrende økter, men er godt fornøyd med egen prestasjon.

NB! Resultatene kommer 22.12 kl. 22. Artikkelen oppdateres.
De to foregående helgene har råtassene Morten Rasch Arnesen, Ingrid Hodnemyr, Anders Grønsund og Marie Mossige Grythe gitt jernet i Continental Cup – VM i functional fitness for lag. Kvartetten har trent sammen og blitt kjent i høst og følte seg godt rustet for konkurranse.
 
– Det er tre fantastiske atleter jeg er så glad for å ha fått bli kjent med, forteller ata-atlet Ingrid.
Foto: Bea Dahle

De var alle litt skuffet da øktene kom på bordet: Ikke så veldig utfordrende, og ingen spesifikke teamøkter.

 
– Vi forberedte oss likevel så godt vi kunne og gikk inn i konkurransen med en god innstilling, vi hadde det knallgøy!, sier Ingrid.

Roser forbundet

 
Hun roser Norges Functional Fitnessforbund for god gjennomføring tross covid-restriksjoner i Oslo (som toppidrettsutøvere er delvis fritatt fra, journ. anm.).
 
Det norske teamet vant hele fem av de seks øktene i første runde og gikk enkelt videre til runde to påfølgende helg. Også her var øktene en skuffelse, med blant andre to økter med utelukkende roing av én og én atlet.
 
– Vi måtte nok en gang justere innstillingen vår og bestemme oss for å gå ut på gulvet og gjøre vårt beste og ha det så moro som mulig alle fire, forklarer Ingrid.

Venter på resultatet

 
Med god hjelp av landslagstrener Simen Rise Aaslund fikk de lagt gode strategier for øktene og fullførte hver økt med tilfredshet over egen prestasjon.
 
– Nå venter vi i spenning på resultatet som kommer 22/12 kl. 22, både på egne vegne og for de individuelle utøverne 😄🌟
 
Alle foto: Bea Dahle