Publisert

– Staten bør sponse dem som tar tak i helsa si

Målet deres er å gi samme service på landet som du får i byen. Gleden var derfor stor da 900 ivrige medlemmer gradvis kunne vente tilbake til Revetal Treningssenter etter nedstengningen i vår og sommer. Nå er kosthold og trening blitt enda viktigere, mener eierne.

 

– Jeg synes norske helsemyndigheter burde gått hardere ut mot den norske befolkningen og få frem at det er nå ekstra viktig å spise sunt og trene. Vi i Norge spiser dessverre altfor dårlig, sier Johannes og sender med det av gårde en liten brannfakkel.
– Her bør regjering, leger og forsikring jobbe mer sammen for et sunnere Norge, og det burde ligge en fortjeneste inne til de som tar tak i helsa si i form av gratis medlemskap av staten og billigere forsikring, synes han.

Trygt og bra å trene

I tiden fremover forventer han at hyppigere vask og hygiene er kommet for å bli, og at man nok må jobbe litt hardere ut mot medlemmene for at de skal skjønne at det er trygt og bra å trene.

– Det at vi fikk åpne igjen etter nedstengningen i lavsesong mens været var kanon, var egentlig positivt. Slik fikk vi inn gode koronarutiner på medlemmene, forteller Hanne og Johannes ved Revetal Treningssenter (RT).

De lever og ånder for å gi kundene det beste tilbudet hver dag hele året og er takknemlige for å være tilbake i arbeidsrutinene.

– Vi har medlemmer fra 13 til 85 år som vil tilbringe tid her både nå og mer fremover når gradene ute blir lavere og mørket kommer sigende på.

Vi ble taperne

RT startet opp i januar 2017 etter å ha kjøpt opp et tidligere etablert senter. Etter å ha pusset opp og skiftet ut utstyr, steg medlemsmassen fra under 500 til over 900 frem mot nedstengningen 12. mars.

– Vi ble taperne, siden alle medlemskap ble satt i frys april, mai og juni (med tilgang likevel siste halvdel av juni). Nå vet vi alle heldigvis mer om smittevern, og vi tror hyppigere vask og bedre hygiene er kommet for å bli.

Johannes Holm forteller om en fin og rolig oppstart i juni og gjennom sommermånedene. Utover høsten setter de inn nye timer på timeplanen og har nytt utstyr på vei inn, som de håper skal tiltrekke seg nye medlemmer.

– Og ikke minst bevare lengst mulig de som allerede er her, påpeker Johannes.