Publisert

Kvalitet på treningsutstyr er veldig viktig

PT-sentrene til PTGruppen tilbyr trening for en kundemasse som av ulike grunner foretrekker private omgivelser når de trener. De setter kvalitet på treningsutstyr høyt, ettersom det er de ansattes arbeidsverktøy gjennom arbeidshverdagen.

– Vi er spesialister på personlig trening. Våre private PT-sentre har tverrfaglig kompetanse med personlige trenere, fysioterapeuter og ernæringsfysiologer, forteller Thomas Ølnes, daglig leder i PTGruppen.
I deres sentre, som er lokalisert inne i andre treningssentre i Bergensregionen, kan kundene trene uforstyrret i private omgivelser uten ordinær medlemsmasse.
– Med denne typen sentre tilbyr vi et alternativ til de som ikke er komfortable på vanlige treningssentre eller ønsker mer private omgivelser. I tillegg til dette leier andre treningsentere oss inn for å drifte deres PT-avdeling med våre ansatte, forklarer Ølnes.

Ingen medlemskap

– Hvorfor denne typen senter og ikke “vanlig» treningssenter?
– Vi ønsket sentre som har personlig trening som hovedprodukt, i motsetning til  ordinære sentre som har medlemskap som sitt hovedprodukt.  Vi mener at vi på denne måten kan tilby et bedre PT-produkt og treffe en annen kundemasse.
Han forteller at 70 prosent av befolkningen ikke er eller ønsker å være medlemmer på et treningssenter og at de ønsker å ha et tilbud som også kan treffe denne kundegruppen.
– Vi har som målsetning å være en folkehelseaktør og har opprettet samarbeid med blant annet legekontor for henvisning av ulike pasientgrupper. Et eksempel på dette er pasienter i forstadiet til diabetes type 2.

Skal utvide til hele landet

Per nå har PTGruppen sentre i Bergen sentrum, på student-treningssentrene Sammen, hos noen CrossFit-boxer og hos Club-S og Aktiv365 – alle i og rundt Bergen. De ønsker også å starte opp rene PT-sentre i Stavanger, Oslo og Tromsø.
– Hvorfor valgte dere ata?

– Robin og Mille er løsningsorienterte og finner en løsning som passer oss fint med tanke på de produktene vi skal levere. Ata er konkurransedyktig på pris, og kvalitet på treningsutstyr og levetid er bra. Våre ansatte er også fornøyde, noe som er svært viktig ettersom det er deres arbeidsverktøy gjennom arbeidshverdagen.

Her produseres atas produkter: Et ata-produkt blir til: produksjonsland, etikk og miljø