Publisert

Fra fjøs til gym: bygde hjemmegym som et samlingspunkt for bygda

 Ønsker du inspirasjon til ditt hjemmegym? Her har du en artikkel om Mona. Ved siden av å være selvstendig frisør tok hun valget om å åpne MBOX1866 i det gamle fjøset, et fullspekket hjemmegym hvor alle er velkomne. Et ønske om å inspirere, gi et lavterskel tilbud og skape et samlingspunkt for bygda.

I tillegg til å jobbe som frisør bestemte Mona seg for å åpne hjemmegym hvor alle er velkomne til å trene og være sosiale. Hun kastet seg på PT-standard utdanningen ved siden av full jobb i 2022 og nå halvveis i 2023 har hun åpne sitt helt eget hjemmegym som et samlingspunkt for bygda.

…med et litt annerledes utgangspunkt med inspirerende resultat.

Mona omgjorde fjøs til gym. Hun ønsket et hjemmegym som skulle være samlingspunktet for bygda.

Se forandringene her!

Fordelene med hjemmtrening sier Mona er tilgjengeligheten. Med tre barn hjemme er det ikke alltid hun kan reise bort for å trene, så det gjør treningen mye enklere å gjennomføre når MBOX er rett rundt hushjørnet. Det er veldig tidsbesparende!

Ønsket hjelp og inspirasjon for å utnytte plassen mest mulig

I selve prosessen ønsket hun å inkludere fagfolk slik at plassen ble mest mulig arealeffektiv. Hun hadde selv tanker og ønsker om hvordan rommet skulle se ut og hvor utstyret skulle bli plassert. Med en mann som er tømrer utarbeidet de en plantegning som ble sendt over til oss som inspirasjon.

Elementer som treningsrommets formål, antall kunder, plass og hvor mye utstyr Mona ønsket seg ble tatt i betraktning før plantegningen var klar, og i august 2023 sto rommet helt klart!

  Å kunne skape et samlingsted for de som ønsker å komme i bedre form sammen med andre uansett utgangspunkt og treningserfaring. 

inspirasjon til hjemmegyn
Et arealeffektivt treningsrom var viktig for Mona, slik at hun kunne samle de som ønsket å trene sammen.

Valgte utstyr basert på tidligere erfaringer

For Mona var det viktig å legge litt penger i utstyret. Hun hadde kjøpt HEX hantler og Bumper Plates til sitt krypin-treningsrom i kjelleren som hun var veldig fornøyd med. Når Mona tok kontakt med oss gikk hun for full pakke med skissering av rom, levering og montering. Hun mottok totalt 7 paller med utstyr utenfor inngangsdøren, og vi i ata er takknemlige for at vi fikk være med på denne prosessen.

Se her for inspirasjon til ditt nye hjemmegym.

Ta kontakt med oss her!