Publisert

Fra The Rock-telt til brannstasjon: Trento Express

Har du sett eller hørt om The Rock sitt hjemmegym som forøvrig er et telt i hagen? Akkurat slik var Trento Sørumsand sitt gamle performance-senter.

 

Tidlig februar 2023 måtte performance-teltet legges ned og rives, da området var regulert for boliger. Trento Sørumsand hadde så klart en god plan rundt dette og bare 1,5 uke etter nedlegging stod et splitter nytt Express-senter klart til bruk, Trento Express! Denne delen av senteret er ubemannet og har derfor en aldersgrense på 18 år. Selve lokalet er høyt under taket, godt med lys og bærer et moderne preg over seg.

 

Performance-avdelingen var et av Norge største, og måten det var bygget på var ganske unik.

 

 

Trento Sørumsand har et ønske om å tilby noe for alle, og har to sentre like ved hverandre. Trento Express inneholder mye utstyr som er rettet mot styrkeløftere og de som ønsker å løfte skikkelig tungt. Deres andre senter er mer gruppetime-basert og har mye apparater. De ansatte på Trento ønsket å flytte alt av tungt utstyr ned til performance-avdelingen da hovedsenteret ligger i etasjen over biblioteket. Det kunne potensielt blitt upopulært i lengden med PR løft flere ganger daglig fra medlemmene.

 

Det nye lokalet har en svært god planløsning og har blant annet fått flere gode løfteplatformer. 

 

Nytt performance-senter, mer utstyr tilgjengelig

 

De har beholdt mye av det gamle utstyret, samtidig som de investerte i mye nytt. Her er det mulig å finne noe for alle, enten du trener styrke eller driver med utholdenhet.

 

Senterleder Anki forteller at de ble nødt til å  investerte i noe mer utstyr da de åpnet Trento Express, som er i tillegg til hovedsenteret. De investerte i mye nytt, men har også tatt med seg mye av det de allerede hadde fra før.

“Vi har bruker ata i mange år som leverandør på utstyr fordi det er raskt levering og veldig bra service!
Robin svarer utrolig raskt på alle spørsmål og han er utrolig hjelpsom”