Publisert

Tre ting du ikke visste om ata

Vi i ata gjør så veldig mye mer enn å selge treningsutstyr. Det høres kanskje flåsete ut, men det genuine ønsket vårt, og vårt WHY bak alt vi gjør, grunner i det vi kaller #theataexperience: Hvordan vi kan gjøre livet bedre for flest mulig av menneskene rundt oss.

Her er tre av de verdiene vi jobber med hver dag og har som en rød tråd i alt vi gjør:

1. GIVE BACK

For å gi tilbake til idretten arrangerer vi en rekke arrangementer hvert år hvor inntektene går til ideelle organisasjoner. Vi synes vi er så privilegerte som får jobbe med det vi elsker, at vi mener det er på sin plass å sørge for å skape positive ringvirkninger helt ned på barnenivå i idretten, som er så inderlig viktig i samfunnet vårt.

Dette er arrangementene:
ata games, som ble arrangert for første gang i 2020, er vår egen konkurranse hvor inviterte atleter kjemper om blant annet en sum penger som doneres fra ata i deres navn til valgfri organisasjon. I 2020 valgte Kristin Holte og Marius Pettersen å donere sine 10.000 kroner til henholdsvis Zuccarello-stiftelsen og Rett fram-stiftelsen.

Les om ata games hos Morning ChalkUp her (ekstern lenke).

Vi har også sammen med Nor3F tatt initiativ til U20-landslagssamling for noen av landets unge og lovende innen den populære idretten Functional Fitness.

I august 2020 donerte ata 15.000 kroner til Erkeengler, et initiativ fra faren som opplevde den ufattelige tragedien i Lørenskog sommeren 2020.

2. SAMMENSETNING AV TEAMET

Hvem jobber i ata, og hvordan havnet vi her?

Vårt kollegium er i stor grad preget av tilfeldigheter – og samtidig ikke. Våre veier har møttes ulike steder i treningsbransjen, helt til vi, én etter én, skjønte at vi delte de samme verdiene og ønsker å jobbe med det. Sammen. Når nye kollegaer kommer til, så er det basert på de samme prinsippene: Vi deler samme verdisyn, arbeidsmoral og brennende ønske for å se andre lykkes. For det er jo faktisk det vi gjør, når vi hjelper privatpersoner og bedrifter til å komme videre med sine mål innen trening – vi bidrar til å gjøre trening tilgjengelig for flere og flere mennesker.

3. HVA VI ØNSKER

Vi er all in for å se deg lykkes. Vi vil at du skal vinne, enten du jobber mot personlige mål eller på vegne av bedriften du eier eller jobber i. Vi har troa på at du har det som skal til, og vi vil gjerne hjelpe deg der vi kan. Vi i ata brenner intenst for å gjøre verden til et bedre sted og mener at vi har funnet vår måte: Å inspirere til og gjøre trening mulig for folk flest.

Alle som jobber hos oss er lidenskapelig opptatt av trening og treningsutstyr, og derfor startet vi med å lage utstyr vi selv og våre kunder og medlemmer vil bruke. Vi har fulgt nøye med i bransjen for å se hvilke trender som dukker opp og utvikler seg. Utstyret fra ata skal selvfølgelig tåle å brukes til det det er designet for, men vi vet at treningsutstyr ofte blir brukt på andre måter: For eksempel blir en vektskive ofte brukt til å klatre på når man skal nå opp til CF-riggen, i tillegg til at den brukes av mange og blir kastet i bakken. Dette har vi derfor tenkt på – vi har kastet litt ekstra rundt på vektskivene våre slik at du kan gjøre det samme.

Hos oss er du mer enn en kunde, du er et nytt medlem av ata-familien. Et dynamisk og oppdatert læringsmiljø med ulike personligheter er avhengig av samhandling. Det er aldri en dag hvor det ikke skjer noe hos ata – vi er jo tross alt aktivitetsmennesker!