Publisert

Hjelp! Dette kan ata gjøre for deg

Vi har et primært fokusområde, og det er å tilby best mulig service til våre kunder. Vi har erfaringen som skal til for å gi best mulig hjelp, alt vi mangler er din bedrifts problemstilling!

Alle de fellene du ønsker å unngå har vi allerede gått i.

Jepp. Vi har valgt dårlige datasystemer, brukt for dårlig lydisolasjon, ansatt feil folk, leid feil lokaler, satset i feil marked og satt opp dårlige planer for oss selv. Heldigvis er det mange år siden, og vi har lært MASSE.

Siden den gang har nemlig vi i ata har hjulpet mennesker og bedrifter med å bygge hjemmegym, treningssenter, CrossFit-boxer, functional fitness-gym, hotellgym, bedriftsgym med mer. Vi har også selv drevet gym, og vi driver gym den dag i dag.

Dette anser vi at gir oss en stor fordel i den forstand at vi synes vår business er bra når andre, dem vi jobber med, gjør det bra. Hvis vi kan hjelpe våre kunder til å gjøre det bra, så anser vi det som at vi også lykkes.

Når du først kontakter oss via telefon eller e-post, så ser prosessen ut som følgende:

  1. Vi avtaler et møte for å bli bedre kjent og for at vi skal forstå hva du ønsker å utrette. Hva er dine behov? Hva er dine drømmer? Hva er utfordringene?
  2. Du får et skreddersydd forslag på hvordan prosessen kommer til å se ut og en skisse på hvordan ata kan hjelpe til å løse deres utfordringer og møte deres behov.
  3. Vi leverer en 3D-tegning over prosjektet ditt (se eksempler under).
  4. Vi jobber sammen for å få drømmen din til å gå i oppfyllelse.

Nå vil stadig flere ha treningsrom på arbeidsplassen. Les hvorfor her.

Unngå å gjenta våre feil!

Når vi føler at vi har dannet et godt bilde av hva du ønsker, så begynner vi i felleskap å diskutere ulike løsninger. Her hjelper vi deg til å unngå å gjøre de feil vi har gjort.

Vi kan bistå med alt fra leiekontrakt til rekruttering av rett personell, verdiarbeid, å tegne opp senteret, datasystemer, PT-virksomhet, årsplan, markedsplan, budsjett, leasing og mye mer.

Dette er en del av det vi kaller #theataexperience  

 

 

 


Når vi i ata jobber tett med bedriftskunder er vi ofte med på å planlegge selve arealet hvor treningsutstyret skal være. Under ser du to prosjekter som ble levert våren 2022: Et komplett trimrom til Christiania Roklub og et komplett trimrom til Solund Idrettshus.

Bilder fra ferdig resultat kommer!

 

Trenger du hjelp til å se for deg hvordan ditt treningsrom skal bli? Vi i ata bidrar gjerne!