Publisert

Fem kjappe om hverdagsaktivitet med barn: Victoria Trondsen

Victoria og Fredrik prøver å kombinere egentrening  og hverdagsaktivitet med barn. Det handler om å bruke tiden man har til rådighet. 

Navn: Victoria Trondsen
Instagram: @victoriatrondsen
Alder: 27
Familie: Fredrik (samboer), Emil (5) og Oda (født våren 2022) .

1. Hvor viktig er trening og aktivitet for deres familie, og hvorfor?

I vår familie er trening og aktivitet viktig fordi det gjør at vi føler oss bedre. Vi er en familie som har mye energi, så aktivitet er nødvendig. 

 

2. Hvilke aktiviteter gjør dere? 

Vi liker best å dra på turer sammen. Emil har fått skikkelig sansen for fjellturer, så det er gøy! Når det bare er oss voksne og Oda så har vi vært flinke til å ta oss en joggetur når hun skal sove. Ellers så må jeg si at både Emil og Oda synes det er kjempegøy når jeg tar ei treningsøkt i stua. Emil er gjerne med på noen øvelser mens Oda følger nøye med. 

 

Hverdagsaktivitet med barn: Victoria, Fredrik og de to barna er en familie med mye energi, og aktivitet er noe de prioriterer i hverdagen, både alene og sammen med barna.

 

3. Hvis terskelen for å trene er høy, har dere noen tiltak som funker for dere?

For oss så handler det ofte om å bare komme seg ut. Vi er jo heldige som har disse små som gjerne vil sove ute i vogna eller at Emil vil være med å gå turer eller dra på sykkeltur, så de små hjelper oss veldig. 

 

4. Hva motiverer dere?

Litt usikker på hva vår motivasjon er. Jeg ønsker jo å komme tilbake i form nå etter fødsel! Det er veldig gøy å kjenne at formen forbedrer seg og samtidig kjenne på den godfølelsen man får etter trening eller tur/aktivitet. 

 

5. Har dere tips dere vil dele med andre som ønsker å komme igang med trening i tidsklemma?

Alltid tenk at litt er bedre enn ingenting.

Kombinere sykkeltur og joggetur med mini, eller bare jogge med vogn. Hverdagsaktivitet med barn er fullt mulig og helt naturlig!

 

———————————————–

 

Dette er fem kjappe

Fem kjappe er spalten hvor vi stiller fem spørsmål til en person som setter aktivitet, helse og selvutvikling høyt tross er travelt familieliv.

Det å få tid til å trene i hverdagen er ikke alltid like lett. Det er jobb, barn, fritidsaktiviteter, foreldremøter, dugnader og så videre… For mange av oss går hverdagen litt inn i hverandre, og tiden strekker ikke alltid til.

Hvem hadde vel ikke sagt ja takk til flere timer i døgnet og en kortere «to do»-liste? Det gjelder å gjøre det beste utav det. Alle har ulike utgangspunkt, ønsker og mål, og mye i hverdagen handler om prioriteringer.

Dette er dem vi intervjuer i fem kjappe eksperter på, og vi håper du vil la deg inspirere! Se også flere fem kjappe-intervjuer her.