Publisert

Derfor er treningsutstyr en smart investering

Man snakker ofte om smarte investeringer i form av eiendom, men treningsutstyr til hjemmebruk er også en genial plassering av midler som gjerne er undervurdert. Derfor er hjemmegym og treningsutstyr en smart investering.

 

Blir man rikere av å ha hjemmegym?

Jepp. Det tør vi faktisk å påstå. Man blir rikere på en hel rekke egenskaper og verdier som betyr mye for mange som vet hva de vil med livet sitt: helse, selvfølelse, motivasjon – og ikke minst tid.

Ved å ha treningsmuligheter der man bor er terskelen lavere for å få treningen inn i en hektisk hverdag. Vi har alle en lang rekke med skulle, burde og måtte som skal passe inn i timeplanen, og særlig om man er vant med å ha en del frihet og fleksibilitet for eksempel fra før man fikk barn, kan overgangen til livet med stram timeplan for mange oppleves direkte vanskelig. I tidsklemma er det gjerne aktivitet som ses på som egoistisk som ryker, deriblant trening. Da er treningsutstyr en smart investering.

Er ikke trening egoistisk, da?

Nei. Ved å trene og ta vare på din egen helse, får du overskudd du kan bruke på dem du er glad i. Du er en mye bedre mamma, pappa, bestemor, bestefar, sønn, datter, søster, bror, venn, kollega (du skjønner tegninga) dersom du har det vel med deg selv. Trening gjør en glad, selvsikker, motivert og energisk, og disse er alle energier som er fantastiske å utstråle for å smitte over på andre. I tillegg trenger vi alle egentid, og ved å bruke noe av den på trening investerer du i hode og kropp på samme tid. Genialt.

Jeg trener masse allerede, hvorfor er det en fordel å trene hjemme?

Hvis du trener på senteret og har det helt topp med det, så skal ikke vi komme og si at hjemmetrening er enda bedre. Det tar litt tid og disiplin å komme i gang med hjemmetrening, og vi opplever at mange som trives med dette rett og slett har kommet ut av sin sentertreningsrutine av ulike grunner og endringer i livet. De starter dermed litt “på nytt” heller enn å endre treningsvanene sine fra en uke til den neste. Andre har også dårlig samvittighet fordi det tar tid å reise til og fra gymmet og derfor trapper ned treningsmengden mer enn de egentlig ønsker for å ta hensyn til familien og den totale pakka. Da er muligheten til å ta en kjapp økt hjemme uten reisetid gull verdt.

Det finnes mange flere gode grunner til å trene hjemme – vi vil gjerne høre din beste grunn. Del den med oss her! (link)

Med hjemmegym fra ata kan du trene med det samme utstyret mange av de mest prestasjonsfokuserte menneskene i Norge bruker – i ditt eget hjem.

 

Forslag til hjemmegym-pakker

Trinn 1: BASIC – budsjett på 5.000kr

 

Trinn 2: VIDEREKOMMEN – budsjett på 10-20.000 kr

Trinn 3: AVANSERT – budsjett på 50.000 kr

 

Det var smørbrødlistene, i tillegg er ting som grips, løftestropper, kalk, jaw locks, AntiVirus-wipes og ata t-shirts lurt å ha 💪🏼😄